Esőérzékelők

Az elektronikus esőérzékelőknek köszönhetően az automatikus öntözés a természetes esőt is figyelembe veszi.
Az öntözés esőben nem kapcsol be, illetve leáll, ha a működése közben elered az eső.

 

K-Rain R200

 

Hunter MINI-CLICK

 

Hunter RAIN-CLICK

 

Rain Bird RAIN CHECK

 

Vezeték nélküli RAIN-CLIK

 

Időjárás érzékelők

A Solar Sync napsugárzás- és hőmérséklet- érzékelője méri a helyi időjárási adatokat a növények és a gyep által felhasznált csapadékmennyiség meghatározásához. A Solar Sync tartalmazza a Rain-Clik és a Freeze-Clik érzékelőket is, ezek letiltják az öntözést, ha esik az eső vagy ha fagy. Az érzékelőket egy modul köti össze a vezérlővel, ami automatikusan növeli vagy csökkenti az öntözés időtartamát az időjárás változásának függvényében.

 

Hunter SOLAR SYNC

 

Szélérzékelő

A szélérzékelő adott szélsebesség esetén letilt. Alapesetben zárt a kontaktus, a feltételek teljesülése esetén bontja a kontaktust, illetve bizonyos szélsebesség alatt visszaáll alapállapotba. Alkalmas öntözőrendszerek, szökőkutak vezérlésére, de gyakran használják intelligens épületvezérléseknél pl. ablakok bezárásának irányítására is.

 

Hunter WIND-CLIK

 

Talajnedvesség érzékelő

Érzékeli az aktuális talajnedvességet és átadja az információt az automatikának. Az érzékelő maximum 300 méterre lehet a vezérlőtől. Használható: Hunter X-Core, Pro-C és I-Core vezérlővel.

 

Hunter SOIL-CLIK

Elérhetõségeink

Telephely: Szentes, Kishát utca 7
E-mail:
info@aquaontozes.hu

Célunk

Célunk, hogy jó minőségű termékeket adjunk kedvező áron, megfelelő szaktanácsadás biztosítása mellett.

Kivitelezés

Teljes körű garanciával vállaljuk mezőgazdasági területek, családi házak, parkok, sportpályák autómata öntözőrendszerének kiépítését.